ÜDVÖZÖLJÜK ÖNT A MEGVALÓSÍTOTT ÖTLETEK NYILVÁNTARTÁSÁBAN

A megvalósított ötletek regisztrálásának feltételei

Milyen típusú megvalósított ötletet lehet regisztrálni?

Ezen a portálon minden olyan már megvalósított ötletet regisztrálni lehet , melyek összefüggésbe hozhatóak az idegenforgalommal, annak fejlődésével, valamint a Regionális Idegenforgalmi Szervezetre, de akár az egész Csallóközre is. Ezen ötletnyilvántartás főleg azon megvalósított ötletek számára lett megalkotva, melyek a Nagymegyeri idegenforgalmat érintik.
Elsősorban azt szeretnénk elérni, hogy elinduljon az a verseny, a lakosság, a vállalkozók, a városvezetés között, ami napjainkban megszűnni látszik. Úgy tűnik mindenki csak arra vár, hogy mit tesz a másik, de végeredményben senki sem tesz semmit.

Ki regisztrálhat megvalósitott ötletet?

Egy már megvalósított ötletet bárki regisztrálhat, aki az ötletet megvalósította. Lehet az lakos, jogi-, vagy fizikai személy, non-profit és civil szervezet, egyesület, község, város, stb.

Milyen megvalósított ötleteket értünk ezen nyilvántartás részeként?

Példa:
A fentebb említett okok miatt két nagymegyeri vállalkozó úgy érezte, hogy szükség lenne egy nyilvántartásra, amely a megvalósított ötleteket tartalmazza. Hogyan jutottak idáig? Elindították a projektet, azaz ezt az internetes portált. Az ötlet megvalósításához szükségük volt ezen weboldal megvásárlására: www.velkymederregisternapadov.sk, erre feltöltötték a projektet. Az eredményt Önök is látják.